Ett bättre liv börjar med ett perfekt leende

Mer än 15 000 patienter har redan valt att behandla med PlusDent-tandinriktare.
Isabell — 6 månader
Trånga tänder
Nadine — 8 månader
Sneda tänder
Lea — 3 månader
Trånga tänder

Våra patients erfarenhet av PlusDent-tandinriktare

Efter bara några korta månader kan jag äntligen le igen! Stödet och kommunikationen jag fick var första klass. Jag rekommenderar starkt PlusDent.

Janine - Trånga tänder

Först tog det lite tid att anpassa sig men man vänjer sig snart till allt. Kundtjänsten från PlusDent-teamet var utmärkt. Inte en gång kände jag mig för lite informerad eller ensam. Jag borde ha gjort det mycket tidigare!

Dorit - Zahnengstand

Jag har fått ortodontisk behandling i flera år och tyckte att det är deprimerande att knappt märka några framsteg. Mina tänder fick mig att skratta mindre och mindre. Nu med PlusDent tandinriktare känner jag mig bekväm att le och till och med tycker om att ta min bild.

Jannika - Sneda tänder

Det vackraste en person har är deras leende. Om du vill få andra att le, behöver du bara le dig själv. Våra tänder kan verkligen göra oss lyckliga och till och med göra andra lyckliga. Så följ min ledning och välj lycka.

Useid - Zahnengstand
Betygsatt 4,4 av 5 på Trustpilot
Behandlingsexempel
Tanja — Varaktighet: 6 månader
Anledning: Trånga tänder, behandlingsplan: Vanligt

Behandlingsplan Vanligt
Antal tandinriktningar överkäken 9
Antal riktningar underkäken 13
Behandlingstid 24 veckor
Online-checkar 4
Observera: Detta är ett valt patientexempel för illustrativa syften. Erfaren tandläkare och ortodontistar använder din 3D-skanning för att bestämma dina feljusterade tänder och den resulterande typen av tandkorrigering.
Kan jag behandlas?