Ett bättre liv börjar med ett perfekt leende

Över 50.000 patienter har redan valt oss för att få raka tänder
Isabell — 6 månader
Trånga tänder
Nadine — 8 månader
Sneda tänder
Lea — 3 månader
Trånga tänder

Våra patienters erfarenhet av PlusDentals-tandskenor

Efter bara några korta månader kan jag äntligen le igen! Stödet och kommunikationen jag fick var första klass. Jag rekommenderar starkt PlusDental.

Janine - Trånga tänder

Först tog det lite tid att anpassa sig men man vänjer sig snart till allt. Kundtjänsten från PlusDental-teamet var utmärkt. Inte en gång kände jag mig för lite informerad eller ensam. Jag borde ha gjort det mycket tidigare!

Dorit - Trånga tänder

Jag har fått ortodontisk behandling i flera år och tyckte att det var deprimerande att knappt märka några framsteg. Jag var ständigt rädd att visa folk mitt riktiga skratt. Nu med PlusDentals tandskenor känner jag mig bekväm att le och även vara med på bild.

Jannika - Sneda tänder

Det vackraste en person har är deras leende. Om du vill få andra att le, behöver du bara le själv. Ett fint leende kan verkligen göra oss lyckliga och även göra andra lyckliga. Så gör som mig och välj lycka.

Useid - Trånga tänder
Behandlingsexempel
Tanja — Behandlingstid: 6 månader
Anledning: Trånga tänder, behandlingsplan: Medel

Behandlingsplan Medel
Antal tandskenor överkäken 18
Antal skenor underkäken 18
Behandlingstid 24 veckor
Online-checkar 4
Observera: Detta är ett valt patientexempel för illustrativa syften. Erfaren tandläkare och ortodontistar använder din 3D-skanning för att bestämma dina feljusterade tänder och den resulterande typen av tandkorrigering.
Kan jag behandlas?